Hellou! Kotiorja piti tuossa päiväkirjaa siitä, että mitä kaikkea mun kanssa viikon aikana tuli touhuttua. Mudifoorumissa oli kuulemma kyselty, että miten paljon aktiviteetteja ja liikuntaa mudit saa. No se Kotiorjan lista oli hiukka puutteellinen, se näytti yhden päivän osalta suurinpiirtein tältä:

- aamupissatus 5min

- yksin kotona 4 tuntia

- lenkki, josta osan ajasta vapaana 1 tunti

- tottista 15 min

- tottista kotona 10 min

- iltapissatus 5 min

Jos nyt sit lähdettäis kuitenkin kertomaan koko totuus.... aamulla meikä nykyään ehtii jo heräillä hyvin ennen Kotiorjaa ja heti kun se liikahtaa, niin armotonta tuijotusta, että se tajuais nousta. Tämä johtaa siihen, että mut pyydetään kainaloon köllimään ja saan rapsutuksia. Sitten käydään hakemassa lehti ulkoa ja meitsi hoitaa ne aamutarpeet. Sitten Kotiorja syö aamupalaa ja meikä päivystää ikkunassa vartiovuorossa (siis paitsi jos on herätty tosi aikasin, silloin jatkan unia sohvalla). Sitten mä kiljun siinä parit varoitukset ohikulkeville rosvoille, että "TÄÄ ON MEIKÄN TALO". Siitä seuraa se, että Iitukin haluaa kiljua, mut se huutaa mulle. Sitten juostaan taloa ympäri ja mulle huudetaan, no saapahan Kotiorja aamujumpat! Seuraavaksi mut käsketään keittiön pöydän viereen maaten. Kun Kotiorja on syöny, se antaa mulle ruuan. Sitten Kotiorja lähtee töihin tai "hevoshommiin, Manta jää, Manta ei tuu mukaan" ja meikä saa useinmiten pikkuisen puruluun. Mieskin siinä saattaa tulla ja mennä edestakaisin, mut meikä oottaa eteisessä Iitua.

Kun Kotiorja tulee, niin me lähdetään autolla metsään lenkille. Meikä juoksee siellä ihan täysillä kunnon treenit, Kotiorja raahustaa polkua pitkin. Meikä käy välillä vähän ravistamassa siihen eloa, hihassa roikkumalla. Tasaisin väliajoin otan myös kunnon vauhdit ja hyppään täysillä Kotiorjan mahaa tai päätä kohti. Näillä tempuilla saan Kotiorjan pidettyä hereillä koko lenkin ajan, olishan se vähän kauheeta, jos se nukahtais siinä kävellessä...

Sitten mennään kentälle ja meikä tottistelee Kotiorjan kanssa, aika kova homma siinä kouluttamisessa, mut kyl me pikkuhiljaa edetään. Sitten ajetaan kotiin. Meikä yrittää siinä olla skarppina, että jos Iitu jättää namipussin ulottuville, niin pöllin sen, ennen kuin se laitetaan jääkaappiin. Kotiorja menee koneelle ja meikä aktivoi sitä siinä samalla viemällä lelua ja tekemällä istu-maahan temppuja. Siitä Kotiorja tajuaa, että voitaskin ottaa vielä vähän tottista. Tehdään sisällä parit liikkeet. Sitten siirrytään katsomaan telkkua. Tai siis mä loikoilen siinä Kotiorjan kyljessä kiinni ja saan välillä silityksiä, hierontaa ja rapsutuksia. Iltaruuan saan kasilta, välillä Kotiorjalle pitää kertoa, että kello on sen verran. Tiedän sen siitä, kun tulee telkusta ruokamusiikki. Ruuan jälkeen katotaan vielä telkkua. Sitten ennen nukkumaanmenoa käydään vielä iltapissalla. Nukkumaan mä meen Kotiorjan viereen.

Tämmönen on meitsin talviaikataulu, kesäaikaan meillä menee illat treeneissä, kun on valoisaa ja loikoillaan vähemmän sohvalla :)